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Question #1: Submitting my proposal. Can we submit electronically only or do we have to submit both 
electronically and paper?  
 
Answer #1: Paper copies are not required. However, a CD or USB containing the electronic copy must be 
hand delivered or mailed to the address noted in Section 1.6 of the RFP.  
 
Question #2: Do you require the USB / Disc with our proposal or is the electronic version accepted by 
itself?  
 
Answer #2: Yes, a USB or CD containing an electronic copy of the proposal is required. 
 
Question #3: Disconnect electrical connections for workstations. Are we (movers) responsible for 
coordinating an electrician to disconnect all electrical connections (base feeds and or pole) to the 
workstations that will be disassembled and moved? 
 
Answer #3:  Yes, the movers are responsible for having a certified electrician perform any electrical 
disconnects on any workstations that are to be moved.   
 


